Magazin: Sav plijen je ono što nas zanima

Trener Tekstilca pred posljednje kolo

Magazin: Sav plijen je ono što nas zanima

M. Jakovljević

Ekipa Tekstilca sutra će u 16. kolu Prve lige Republike Srpske gostovati ekipi Zvijezde 09 u Etno selu Stanišići.

U ovu utakmicu, tim iz Dervente ulazi pun samopouzdanja, jer u slučaju poraza Podrinja u Banjaluci, a njihove pobjede u Etno selu, prelaze na treću poziciju na tabeli. Svakako veliki izazov za Dervenćane koji ove sezone u Prvoj ligi RS igraju kvalitetan fudbal.

"Kiks Podrinja u Banjaluci i naša pobjeda u Bijeljini, stavila bi nas na treću poziciju na tabeli. Svi igrači su na raspolaganju, te s toga obećavamo maksimalan trud i zalaganje kako bi stigli do nova tri boda, koja bi nam svakako mnogo značila. Naš konačni cilj, jeste učešće u play-offu", zaključio je trener Tekstilca, Bojan Magazin.

Meč je zakazan za sutra od 13.30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi