Mičić: Mi sve o svemu pitamo na našem terenu

Famos u derbiju kola dočekuje Leotar

Mičić: Mi sve o svemu pitamo na našem terenu

D. Vejo

U okviru sedmog kola Druge lige Republike Srpske grupa Istok, fudbaleri Famosa će u derbiju istog dočekati ekipu Leotara iz Trebinja.

U ovaj meč, tim iz Vojkovića ulazi nakon remija iz prošlog kola, dok su Trebinjci ostvarili trijumf. 

"Uspjeli smo da u prošlom kolu ostanemo neporaženi i nastavili smo dobre partije. U goste nam dolazi nekadašnji šampion države i sigurno da je to poseban motiv bez obzira što su sada u rangu u kojem i jesu. Također oni su kvalitetna ekipa ali mi smo na domaćem terenu favoriti protiv bilo koga. Ove sezone smo nemilosrdni kod kuće, što pokazuje i činjenica da smo u tri utakmice postigli 11 pogodaka. Motivisani i spremni dočekujemo Leotar i nova tri boda", zaključio je za SportSport.ba fudbaler Famosa, Ognjen Mičić.

Susret između Famosa i Leotara igra se sutra od 16 sati u Vojkovićima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi