Milošević: Pita se onaj ko daje novce

Osvrnuo se na situaciju u FK Sarajevo

Milošević: Pita se onaj ko daje novce

E. Čaušević

Fudbaleri Sarajeva sinoć su na domaćem terenu doživjeli iznenađujući poraz od GOŠK-a (0:1) u trećem kolu Premijer lige BiH.

Za bordo tim ovo je bio već drugi poraz u sezoni i to na Koševu. Sarajevo je uspjelo osvojiti tri boda na gostovanju protiv Čelika u prošlom kolu, no sve to je palo u drugi plan nakon iznenađujuće pobjede GOŠK-a sinoć u Sarajevu. Nakon meča krenula je lavina kritika na tim i rukovodstvo Sarajeva, a navijači su tražili da Uprava kluba podnese ostavke.

Nakon sinoćnje utakmice na Facebooku se oglasio i nekadašnji defanzivac bordo kluba Semjon Milošević. Nekadašnji igrač kluba s Koševa odlučio je preko društvenih mreža da kaže ono što on misli od trenutnoj situaciji u klubu u kojem je igrao s dosta uspjeha.

"Treba krenuti od toga šta većinski ulagač želi, koji su ciljevi i vizija kluba. Očigledno postoji kolizija između onoga što žele navijači i onoga što žele upravljači. Treba sve biti transparentno, kazati šta su ciljevi. Onda će i navijači imati svoj stav... Kao i sve kod nas, nismo bili u zajedničtvu, nismo htjeli sebi dobro, došli su ulagači platili dugove, griješili za svoj groš, ali klub ima istoriju, klub nije repa bez korijena, krenuti od ciljeva vizije (ako to postoji) i time se voditi. Znam da svako od nas ima individualne želje, neko želi titule, neko ovo neko ono, ali pita se onak ko daje novac, pa makar da znamo šta je to što je cilj, pa ćemo svi naći smiraj", napisao je Milošević.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi