Musa: Izdigli smo iznad svih problema i zasluženo pobijedili

Široki Brijeg bez problema sa Borcem

Musa: Izdigli smo iznad svih problema i zasluženo pobijedili

Sa lakoćom je Široki Brijeg dosta rano smjestio tri lopte u mrežu Asmira Avdukića i u ranoj fazi riješio pitanje pobjednika. 

Bili su to važni bodovi za Slavena Musu i njegove izabranike koji i dalje vjeruju da se do kraja mogu domoći prvog mjesta i titule prvaka na koju u Širokom Brijegu već dugo čekaju.

„Od samog početka smo odlično igrali, baš onako kako smo priželjkivali uoči samog meča. Na vrijeme smo postigli pogotke i meč riješili već u prvom poluvremenu,“ rezimirao je Slave Musa, uz konstataciju:

„U drugom dijeli smo održali koncentraciju i iz kontra napada pokušali ugroziti gol Borca. Igrači zaslužuju sve čestitke, ipak je Borac bio treća utakmica u sedam dana, a iz nas je bilo turbulentno razdoblje. Izdigli smo se iznad svih problema i zasluženo pobijedili.“

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti