Najvredniji eksponati PL BiH: Cimirot ispred svih

Prema Transfermarktu

Najvredniji eksponati PL BiH: Cimirot ispred svih

Zaključno sa završetkom januarskog prelaznog roka, najpoznatija i najrelevantnija stranica koja se bavi cijenama klubova i fudbalera na tržištu Transfermarkt.de ažurirala je svoj sadržaj.

Tako je došlo do promjena i u Premijer ligi Bosne i Hercegovine u kojoj sada napokon nastupa jedan fudbaler kojeg cijene jedan milion eura. Riječ je o reprezentativcu Bosne i Hercegovine i fudbaleru Sarajeva Gojku Cimirotu koji se smjestio na prvo mjesto ove liste ostavivši iza sebe nekoliko svojih saigrača.

Vrijednost fudbalera koji nastupaju u domaćem prvenstvu se, opravdano ili ne, poprilično povećala. U nastavku vam donosimo listu od deset najvrednijih eksponata Premijer lige Bosne i Hercegovine prema Transfermarktu. 

1/11 Kreni

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.