Ništa od dolaska u Željezničar, Ibričić se pridružio Štimcu

Bivši bh. reprezentativac potpisuje za Sepahan

Ništa od dolaska u Željezničar, Ibričić se pridružio Štimcu

Bivši bh. reprezentativac Senijad Ibričić neće pojačati Željezničar u ovom prijelaznom roku. 

Ibričić je nakon raskida saradnje sa Karsiyakom postao predmet medijskih špekulacija, a među klubovima koji su pokazivali interes za njegov potpis pominjali su se Željezničar, Hajduk, Sloboda, pa i Genova koja se duži niz godina takmiči u italijanskoj Seriji A. 

Ipak, informacija koju nam je otkrio Igor Štimac govori da će Senijad Ibričić potpisati za iranski Sepahan iz Isfahana s kojim je već postigao dogovor.

"Dovodim Ibričića u Iran. On je već u avionu i potpisat će ugovor do kraja sezone uz opciju produženja", kazao je Igor Štimac za SportSport.ba. 

Štimac vodi Sepahan od 11. novembra i sa ovim trofejnim iranskim klubom trenutno zauzima devetu poziciju u prvenstvu. Sepahan su od trenera iz Hrvatske još vodili Stanko Poklepović, Luka Bonačić i Zlatko Kranjčar. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi