Ni suzavcem, ni strujom, ni pendrekom u glavu...

Ovako se voli Bosna

Sinoć je reprezentacija Bosne i Hercegovine slavila u Kaunasu 1:0. Pogodak je postigao Vedad Ibišević nakon asistencije Edina Džeke, a nakon što je Felix Zwayer označio kraj utakmice nastalo je veliko slavlje na stadionu. 

Najvjerniji navijači našeg tima pokušali su ući na teren da pobjedu proslave sa igračima, ali ih je u toj namjeri spriječila litvanska policija. 

Jedan od najupornijih navijača našeg tima preživio je torturu litvanske polcije, ali ni prekomjerna upotreba sile i batine od specijalaca nisu spriječile ovog momka da pokaže kako se voli domovina Bosna i Hercegovina.

Čak pet specijalaca, elektrošokovi i suzavac bili su potrebni da se obuzda prodor ovog mladog navijača do voljenog tima, a on je uz osmjeh samo poručio: "Bosna!"

Svaka čast!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.