Lijevi bek Viteza

Petrović: Pokazali smo zube i na kraju slavili

Nogometaši Viteza su na startu drugog dijela sezone BH Telecom Premijer lige ubilježili veoma važnu pobjedu nad komšijama iz Zenice, a Vitežani su golom Marka Basare slavili sa 1:0.

U prvom poluvremenu nešto lošija igra domaćih, međutim u drugom daleko opasnije su djelovali Vitežani po gol Adija Adilovića. Sigurno jedan od najboljih pojedinaca susreta bio je lijevi bek Viteza Andrija Petrović. 

"Utakmica je bila veoma teška, pogotovo što smo igrali kod kuće. Imali smo mali pritisak zbog težine utakmice, ali i težine domaćeg terena. Svi smo dali svoj maksimum, pokazali smo zube i na kraju slavili", izjavio je Petrović kona utakmice.

"Zahvalio bi se šefu što mi je pružio šansu, nadam se da sam istu opravdao. Idemo iz utakmice u utakmicu, nadam se da ćemo još bolje igrati, te što prije osigurati opstanak", dodao je Petrović. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.