Popović: Siguran sam u pobjedu

Slavija uoči dolaska Travnika

Popović: Siguran sam u pobjedu

Svoju prvu utakmicu na stadionu u Lukavici fudbaleri Slavije odigrat će u nedjelju protiv Travnika. Bit će ovo prilika da Slavija pobjedom obilježi povratak na svoj teren,ali i da prekine niz od pet utakmica bez trijumfa.

"Konačno ćemo da igramo pred našim navijačima i to je u ovom trenutku najvažnije. Travnik je uvijek tvrd protivnik, ali siguran sam da ćemo ovaj put pobijediti. Imamo dobru ekipu i odmorili smo se u ovoj pauzi tako da sad želimo da pobjedom ponovo krenemo u seriju pozitivnih rezultata", rekao je prvotimac Goran Popović. 

Sastav iz Istočnog Sarajeva nanizao je i četiri utakmice bez postignutog gola.

"Ako želimo pobijediti, a želimo, onda moramo pogoditi mrežu. Ubijeđen sam da će napadači prekinuti post", dodao je Popović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.