Prvotimci Sarajeva odradili samo regeneracijski trening

Tatomirović bi mogao biti spreman za revanš u Norveškoj

Prvotimci Sarajeva odradili samo regeneracijski trening

FK Sarajevo sinoć je na stadionu Asim Ferhatović Hase odigrao prvi susret drugog pretkola Evropske lige protiv norveškog Haugesunda. 

Bordo tim je poražen rezultatom 1:0, iako su izabranici Dženana Uščuplića imali mnogo više od igre. Gosti su iz svoje jedine prilike, jedinog šuta na gol došli do vrijedne pobjede. 

Jutro nakon poraza od Haugesunda ekipa sa Koševa održala je trening na stadionu Asim Ferhatović Hase. Trenirali su svi prvotimci izuzev Ivana Tatomirovića koji je sinoćnji susret napustio zbog povrede koljena. Ipak medicinski tim vjeruje kako će defanzivca Sarajeva osposobiti za revanš u Norveškoj. 

Prvotimci na jutarnjem treningu nisu radili sa loptom. Odrađen je samo regeneracijski trening. Rezerve i ostatak tima trenirali su po normalnom programu. Ekipa sa Koševa i pored poraza na domaćem terenu od Haugesunda, vjeruje da može izboriti plasman u treće pretkolo na gostujućem terenu u Norveškoj.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.