Rudar dobio dvije nove akvizicije

Stigli Panić i Hodžić

Rudar dobio dvije nove akvizicije

D. Vejo

Strateg Rudara iz Prijedora Zlatko Jelisavac prije četiri dana nakon obavljene prozivke, ozvaničio je početak priprema za proljetni dio sezone Prve lige Republike Srpske.

Vremenske neprilike natjerale su Prijedorčane da prve treninge u 2017. godini odrade u zatvorenom prostoru, gdje treniraju na umjetnoj travi.

Na prozivci, iskusnom strategu su se odazvalo 27 imena među kojima su i nove akvizicije Mile Popović koji je stigao iz Kozare, zatim Momir Zečević iz Slavije te bivši član Krupe Srđan Milanović.

Pored pomenutih fudbalera, od danas su sa radom krenula i dva nova imena. Riječ je o Vedranu Paniću doskorašnjem članu Omarske i Nerminu Hodžiću koji je u redove Rudara stigao iz hrvatskog tima Lučko.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi