Povratnik u reprezentaciju BiH

Salihović: Uz podršku navijača do pobjede nad Velsom

Dino Kurbegović

Izabranici Mehmeda Baždarevića u Zenici se pripremaju za dvije odlučujuće utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj naredne godine. Prvi protivnik našoj selekciji je lider grupe, selekcija Velsa, koja u Zenicu dolazi u najjačem sastavu.

Povratnik u reprezentaciju BiH, sjajni veznjak Sejad Salihović, trebao bi svojim iskustvom i kvalitetom pomoći u naredne dvije utakmice, a nada se da će reprezentacija uz podršku navijača osvojiti tri boda protiv Velsa.

"Drago mi je što sam ponovo ovdje, nadam se da još mogu pomoći reprezentaciji. U ovom trenutku je najbitnije da pobijedimo ovu prvu utakmicu. Vels je jaka ekipa svi to dobro znamo, nogomet je takav, povrede se dešavaju, ali mislim da mi imamo kvalitet da pobijedimo kod kuće sljedećeg protivnika. Uz podršku naših navijača vjerujem da je to moguće", nada se Salihović.

U prvoj utakmici za klub u Kini zabio je sjajan gol.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Da bio je to dobar debi za moj novi klub, nadam se da možemo ostati u ligi. Imamo još tri utakmice do kraja, velika je borba, ali ja sam optimista i nadam se da ćemo uspjeti", kazao je Salihović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.