Savić: Za nas je svaki meč značajan

Trener Zvijezde 09

Savić: Za nas je svaki meč značajan

M. Jakovljević

U 29. kolu Prve lige RS u okviru plej offa lige za prvaka Zvijezda 09 u Etno Selu Stanišići je domaćin novom premijerligašu Krupi.

U dosadašnjim susretima ova dva protivnika gosti su bili znatno uspješniji. Današnja utakmica nema neki takmičarski značaj osim prestižni.

"Za nas je svaka utakmica značajna. Važnost ima i ova jer želimo biti treći na tabeli, što bi bio veliki uspjeh za nas kao debitanta. Želimo pobjedu kako bi se bar donekle rehabilitovali za dosadašnje rezultate protiv Krupe i da im mi nanesemo prvi poraz u plej offu. Neće nam biti lako, ali ja vjerujem u svoje igrače da možemo osvojiti 3 boda", kaže trener Zvijezde 09 Milorad Savić-Zeko .                                            

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti