Sedmica Zmajeva: Džeko pogodio protiv Barce, Begović odličan

Reprezentativci u solidnom izdanju

Sedmica Zmajeva: Džeko pogodio protiv Barce, Begović odličan

S. Bošković

Dosta naših reprezentativaca imala je dodatne obaveze protekle sedmice, s obzirom da su se odigravali i mečevi u skopu Lige prvaka, te Evropske lige. 

Mehmeda Baždarevića treba da raduje forma Asmira Begovića koji je prošle sedmice uspio sačuvati mrežu netaknutom, te Edina Džeke koji je zatresao mrežu Barce na Camp Nou. 

Rade Krunić, fudbaler koji i dalje čeka debitantski nastup u nacionalnom dresu, dobija sve više prostora za igru u dresu Empolija i polako se nameće Baždareviću kao igrač na kojeg se može osloniti. 

Izet  Hajrović je napokon nastupio za Eibar, dok se Haris Medunjanin i dalje ne nalazi u konkureciji tima iz  La Corune.

Vrijedi spomenuti i da je Marin Aničić postigao pogodak za Astanu u Ligi prvaka protiv Benfice.

1/29 Kreni

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.