Sesar: Turska, Austrija, Rusija, Ukrajina... sve se to vrti

Ni sam ne zna gdje će nastaviti karijeru

Sesar: Turska, Austrija, Rusija, Ukrajina... sve se to vrti

Edmir Škorić

Veznjaku Sarajeva Ivana Sesara nije dosadno tokom pauze, a trenutno u Mostaru, kako sam kaže, tuguje zbog sinoćnjeg poraza u polufinalu božićnog turnira.

Naravno, Sesara smo nazvali kako bismo nešto više saznali o eventualnom transferu, ali zatekao nas je rečenicom da je trenutno razočaran... 

 

Zbog čega razočarenje?

 

"Ma sinoć smo izgubili u polufinalu božićnog turnira, a evo večeras igramo za treće mjesto. Svi su očekivali da ćemo mi igrati protiv Mepasa u finalu, ali nismo imali sreće. Na turniru su i Ćutuk iz Želje, Jure Ivanković iz Širokog Brijeg, rezervni golman Širokog, onda Ljubić iz Širokog, ima i hrvatskih reprezentativaca...", govori Sesar za SportSport.ba, a trenutno je u gradu na Neretvi.

 

"Bio sam sedam dana u Istri kod menadžera, sada sam nekoliko dana u Mostaru. Lijepo mi je ovdje, odmaram se. Zvao me Dino Selimović, direktor, da časti ručkom jer je položio ispit na trećem fakultetu kojeg je upisao . Ručali smo, lijepo se proveli. On častio ručkom, ja kolačem", uz smijeh će Sesar, a onda mnogo ozbiljniji nakon našeg pitanja o eventualnom transferu:

 

"Eh, znao sam ja zašto zovete... Šta da vam kažem, ništa ni sam ne znam. Do Nove ću definitivno znati. Ima lijepih i dobrih stvari. Tu su klubovi iz Ukrajine, Rusije, Turske, Poljske, Austrije... Sve se to vrti, ali stvarno nemam šta konkretno da vam kažem."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.