Slavija bez Govedarice i Zebe

Oslabljeni protiv Viteza

Slavija bez Govedarice i Zebe

E. Škorić

Serija očajnih rezultata ovog proljeća zabrinula je sve u Slaviji.

Protiv Viteza igrači trenera Dragana Radovića nemaju izbora osim da pobjede. Igrat će bez Miljana Govedarice i Emira Zebe koji imaju žute kartone.

"Tri boda su nam preko potrebna za bijeg iz donjeg dijela tabele. Imamo velikih problema sa uslovima za treniranje, jer su nam terenu u očajnom stanju. Vjerujem da to na kraju neće biti presudno kad je u pitanju konačan rezultat utakmice protiv Viteza", rekao je trener Dragan Radović.

Ukoliko Slavija ne pobijedi protiv Viteza treneru Radoviću će biti ozbiljno ugrožena pozicija na mjestu šefa stručnog štaba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti