Sutjesci minimalac protiv Sloge u Foči

Prva liga RS

Sutjesci minimalac protiv Sloge u Foči

D. Vejo

Dvanaesto kolo Prve lige Republike Srpske donijelo je uzbudljiv meč u Foči gdje su se sastali domaća Sutjeska i Sloga iz Doboja, a gdje su domaćini slavili rezultatom 1:0 (0:0).

Prvih 45 minuta proteklo je u jednoj mirnoj igri. Ista se svodila na sredinu terena, iako je pred kraj prvog dijela domaćin imao šansu da povede, ali mreže su mirovale.

Fočaci su u drugom poluvremenu zaigrali nešto bolje. Stvorili su nekoliko sjajnih šansi početkom druge dionice. Međutim, propuštene prilike uspjeli su da realizuju u 69. minuti susreta preko Šuke koji pogađa za 1:0 Sutjeske, a na kraju će se ispostaviti i velika tri boda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi