U aprilu počinje gradnja SC u Zenici

Čeka se odobrenje iz UEFA-e

U aprilu počinje gradnja SC u Zenici

Izgradnja sportskog centra Nogometnog/Fudbalskog saveza u Zenici trebala bi početi najkasnije do sredine aprila ove godine.

Izvođači radova potpisali su predugovore, koji sada čekaju verifikaciju pokrovitelja, krovne evropske kuće fudbala UEFA.

Ovaj sportski centar trebao bi u budućnosti biti baza za pripreme svih reprezentativnih selekcija Bosne i Hercegovine, u sklopu kojeg bi se nalazili tereni sa pravom i vještačkom travom, potom tribine za 1.500 gledalaca, 24 dvokrevetne sobe, dva apartmana, restoran, svlačionice i prateći objekti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.