U Mostar SG-u optimistični pred derbi

U Mostar SG-u optimistični pred derbi

M. Maksimović

Sutra je na rasporedu posljednje kolo prvog dijela takmičenja u futsal Premijer lifi BiH, a u derbiju kola i utakmici koja će odlučiti jesenjeg prvaka sastat će se Mostar SG i Centar. 

Nakon toga, na proljeće u dvokružnom sistemu slijede utakmice u Ligi za prvaka i Ligi za ostanak. U Mostar SG-u s optimizmom dočekuju predstojeći susret.

“Uvjeren sam u dobar rezultat, što bi za nas bio i remi, jer bi time sačuvali lidersku poziciju. U utakmicama s ostalim protivnicima moramo biti na nivou, pošto sam mišljenja da susreti s Centrom neće odlučiti prvaka. Svjesni smo težine zadatka i očekujemo fer utakmicu. Naša ambicija je titula i mislim da smo favoriti za osvajanje naslova prvaka BiH”, rekao je trener Mirsad Fazlinović.

Mostar SG je i u prošloj sezoni bio jedan od najboljih bh. klubova na malim terenima, ali im je naslov prvaka u finišu ipak izmakao.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi