Trener kadeta FK Sarajevo

Uščuplić: Igramo dobro i do kraja ćemo se boriti sa Željom

Samir Mlaćo

Kadeti FK Sarajevo nastavili su sa sjajnim igrama u Omladinskoj Premijer ligi naše zemlje, a danas su bordo nade u okviru 17. kola sa 9:2 deklasirale vršnjake jajačkog Metalleghea.

Nakon prvog poluvremena bilo je 5:1, te je već tada pitanje pobjednika bilo riješeno, mada je Sarajevo i uoči ovog duela bilo apsolutni favorit.

"Zadovoljan sam odnosom dječaka na ovoj utakmici, kako nas, tako i gostujuće ekipe. Gosti su se bez obzira na rezultat pokazali u jednom dobrom svjetlu", kazao je Uščuplić za SportSport.ba.

Kadeti Sarajeva od samog početka vode veliku bitku sa gradskim rivalom Željezničarom, a bordo nade su sada u prednosti tri boda, bar do sutra kada Plavi igraju sa Zrinjskim.

"Mislim da ćemo i ovo kolo imati isti broj bodova i do kraja ćemo se boriti. Igramo dobro svaku utakmicu, a da li ćemo završiti prvi to je relativna stvar", dodao je naš sagovornik. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi