Velež slavio u Mrkonjić Gradu, remi Natrona i Mladosti

Rođeni slavili protiv Slobode

Velež slavio u Mrkonjić Gradu, remi Natrona i Mladosti

Odigrana su još dva duela osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine. Susreti su igrani u Mrkonjić Gradu i Maglaju. 

Velež je gostovao u Mrkonjić Gradu kod Slobode. Gosti iz Mostara poveli su na samom početku susreta, a strijelac je bio Ševko Okić sa bijele tačke. Ostalo je nakon prvih 45 minuta susreta 1:0 za goste iz Mostara. 

Domaći su izjednačili u 47. minuti susreta, a strijelac je bio Radonja. Velež je do novog vodstva stigao u 66. minuti susreta, a strijelac je bio Amir Zolj nakon asistencije Maletića. U 85. minuti susreta 3:1 za Velež, a strijelac je Jusufbašić. U samoj završnici susreta Radoja je smanjio na 3:2 i tako postavio konačan rezultat. 

U drugom susretu Mladost iz Velike Obarske gostovala je kod Natrona u Maglaju. Gosti su poveli nakon 17 minuta igre, a strijelac je bio Komarčević. Na odmor se otišlo sa minimalnim vodstvom ekipe iz Semberije. 

Domaći se vraćaju u 52. minuti susreta, Vehabović se našao u ulozi asistenta, a mrežu gostiju zaresao je Pašić. Nastavio je Natron sa napadima i u nastavku susreta, ali do preokreta nije mogao. Gosti su susret završili sa deset igrača jer je isključen Hodžić.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti