Vidić: Željo je favorit, ali i mi želimo slaviti

Slavija dočekuje Željezničar

Vidić: Željo je favorit, ali i mi želimo slaviti

A. Beganović

Na domaćem terenu u okviru osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine Slavija će odmjeriti snnage sa aktuelnim osvajačem najmasovnijeg takmičenja, sarajevskim Željezničarem.

Fudbaleri Slavije nisu bili miljenici sreće prilikom žrijeba osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine. Za protivnika su dobili aktuelnog osvajača duple krune, no i pored toga u ovaj dvomeč ulaze sa dozom optimizma.

"Željezničar je prošlogodišnji osvajač duple krune, a i u ovoj sezoni igra dosta dobro, tako da smatram da imamo najtežeg protivnika. Gosti su apsolutni favoriti, ali i nama je potrebna pobjeda kako bismo revanš dočekali nešto mirnije", istakao je fzdbaler Slavije Lazar Vidić.

"Neće biti lako, no sigurno ćemo na terenu ostaviti i posljednji atom snage. Očekujem i dobru podršku s tribina, koja nam je od velike važnosti jer želimo slaviti. Ponavljam, neće biti lako, ali vjerujem da ćemo uspjeti.", dodao je Vidić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.