Vječiti derbi ekskluzivno samo na Mojoj TV!

U nedjelju od 13:30 sati

Vječiti derbi ekskluzivno samo na Mojoj TV!

Sponzorski tekst

Direktan prijenos derbi utakmice između FK Željezničar – FK Sarajevo pretplatnici usluge MojaTV mogu gledati u nedelju, 2. novembara u 13:30 sati.

Utakmica će biti dostupna na kanalu „Premijer Liga On Demand“ uz naknadu od 2 KM.

Kanal se nalazi u kategoriji „Sportski“ i korisnici ga kupuju na način da izaberu kanal, pritisnu plavo dugme na daljinskom upravljaču i unesu autorizacijski PIN.

Ukoliko niste sigurni koji je vaš PIN, informacije o istom, kao i njegovu promjenu, možete obaviti putem besplatnog poziva na broj 1444.

Na kanalu Premijer Liga On Demand pratite specijalni program posvećen derbiju koji počinje u 11 sati! Napominjemo da korisnik MojaTV usluge od 30. oktobra do 28.decembra možete postati za svega 1KM i ostvariti pravo na 50% popusta na prve tri pretplate! Moja TeeeVeeee – Uvijek bolja i bogatija!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.