Trener Sloge nakon poraza od Olimpika

Vojvodić: Bili smo oslabljeni, ali to nije opravdanje

Olimpik je u derbiju četvrtog kola Prve lige FBiH savladao Slogu Simin Han rezultatom 2:0, a nakon utakmice trener Sloge je istakao da je danas bolja ekipa došla do pobjede.

Meč na Otoci je bio dosta zanimljiv, a iako je i Sloga imala nekoliko ozbiljnih prilika, domaćini su na kraju bili uspješniji. Prvi gol za Olimpik bio je djelo Milovića u 31. minuti, dok je konačnih 2:0 postavio Šćepanović u 81. minuti.

"Zasluženo je Olimpik pobijedio i ovom prilikom im čestitam. Nismo odigrali loše, iako smo igrali bez dosta igrača, bili smo oslabljeni, međutim to nije opravdanje", istakao je nakon meča trener gostiju Vojvodić, te dodao:

"U pojedinim fazama smo igrali dobro, imali smo jednu kolosalnu priliku kod 1:0. Da bi napravili dobar rezultat morate dati go, mi ga nismo dali i to je to. Čestitam još jednom Olimpiku na zasluženoj pobjedi."

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi