Vršajević priznao: Ima istine u pričama za Sheriff
EPA

Reprezentativac BiH za SportSport.ba

Vršajević priznao: Ima istine u pričama za Sheriff

Fudbalski reprezentativac BiH, Avdija Vršajević, već u zimskom prijelaznom roku mogao bi napustiti redove Hajduka.

Nakon što mu je na zimu propao transfer u Middlesbrough, ovaj 28-godišnji fudbaler sada se nalazi na meti moldavskog Sheriffa koji je za njegove usluge spreman platiti 200.000 eura.

"Mogu vam slobodno reći da ima istine u pričama za Sheriff, iako još uvijek nema konkretne ponude. Pregovori s Hajdukom oko produženja ugovora su i dalje u toku, a ako bude šta konkretno u januaru, bit će odlično", kazao je Vršajević za SportSport.ba

Produženjem ugovora Hajduk želi osigurati povoljnu pregovaračku poziciju uoči zimskog prijelaznog roka, kada bi Vršajevića konačno trebali transferirati u inostranstvo. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.