Zeba predstavljen u Olimpiji: Želim osvojiti titulu

Zeba u Olimpiji

Zeba predstavljen u Olimpiji: Želim osvojiti titulu

M. Šljivak

Nekadašnji fudbaler Željezničara, Zajko Zeba, predstavljen je danas kao novi član ljubljanske Olimpije.

Zeba je u Olimpiju stigao iz ekipe Splita za koju je igrao u protekloj sezoni, a već je sa timom iz Ljubljane odradio i prvi trening. Ovaj 30-godišnji veznjak je igrao već u Sloveniji i to u periodu između 2005. i 2007. godine, kada je nosio dres Maribora.

"Sretan sam što smo završili te pregovore, mada nisu bili ni dugi. Dogovorili smo se davno i jedva čekam da počnemo i da upoznam ekipu. Bilo je nekih ponuda, ali sa Olimpijom sam se brzo i korektno dogovorio. I ja sam želio igati ovdje. Slovenija mi je ostala u lijepom sjećanju, Olimpija ima ambicije, a ja sam navikao boriti se za prvo mjesto, tako da nadam se da ću i sa Olimpijom osvojiti", rekao je Zeba po dolasku u Olimpiju.

Pored nekadašnjeg igrača Plavih sa Grbavice, redove slovenskog kluba pojačali su i Enis Đurković i Davor Bagarić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti