Zmajevi u SAD-u, protivnici Obala Slonovače i Meksiko

Sušić potvrdio za SportSport.ba

Zmajevi u SAD-u, protivnici Obala Slonovače i Meksiko

U sklopu priprema za Svjetsko prvenstvo naredne godine u Brazilu fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine će najvjerovatnije u Sjedinjenim Američkim Državama odigrati dva prijateljska susreta, a protivnici Zmajevima biće selekcije Obale Slonovače i Meksika.

Ovu informacija za SportSport.ba potvrdio je i selektor naše reprezentacije Safet Sušić.

"Imali smo mnogo ponuda, ali ćemo se najvjerovatnije odlučiti za susrete sa Obalom Slonovače i Meksikom, koji su planirani za 31. maj odnosno 5. juni. Iskreno, mislim da se radi o jako kvalitetnim provjerama za naš tim", kazao je Pape.

Kada je riječ o FIFA-inom terminu u martu protivnik još uvijek nije odabran, a puno ne manjka.

"Kada je riječ o terminu u martu i za njega imamo nekoliko jako interesantnih ponuda, ali protivnika još uvijek nismo odabrali", istakao je selektor naše reprezentacije u izjavi za naš portal.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.