Zukanović "odmarao", ostali Zmajevi trenirali

Posljednji trening Zmajeva pred Lihtenštajn

Zukanović "odmarao", ostali Zmajevi trenirali

U Hrasnici fudbalska reprezentacije BiH započela je sa zadnjim treningom pred pretposljednju  utakmicu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine sa Lihtenštajnom.

Trening Zmajeva protiče u sjajnoj atmosferi unutar sastava selektora Sušića, a ukoliko se izuzme Ervin Zukanović koji je propustio današnji trening, svi ostali reprezentativci naše zemlje su istrčali na travnjak Famosovog stadiona u Hrasnici.

Vrijedi spomenuti da bh. je defanzivac koji nastupa za belgijski Gent duže vrijeme bio van takmičarske forme zbog povrede, a više od dva mjeseca nije odigrao niti jedan susret za svoj klub. Očito niti Zukanović, a niti naš selektor nisu željeli riskirati, pa je pouzdani stoper koji može igrati uspješno i na boku i u vezi pošteđen posljednjeg treninga Zmajeva pred duel sa Lihtenštajnom u Zenici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.