BH Fanaticosi uručili 10.000 eura košarkašima BiH

Nagradili dobre nastupe kadeta i juniora

BH Fanaticosi uručili 10.000 eura košarkašima BiH

Endin Čaušević

BH Fanaticosi još jednom su pokazali koliko pažnje posvećuju reprezentativnim selekcijama naše zemlje u svim kategorijama i sportovima.

Naime, predstavnik Fanaticosa Samir Deronja večeras je uručio košarkašima kadatske selekcije BiH 6.000 eura, dok je 4.000 uručeno juniorskom timu. Kadeti su ljetos osvojili titulu prvaka Evrope u Litvaniji i dokazali su da košarka ima veliku budućnost u BiH.

To su najbolje prepoznali BH Fanaticosi koji su uvijek tu da bodre momke koje nose dres bh. tima bez obzira na sport i kategoriju u kojoj se takmiče. Ovaj potez Fanaticosa je za svaku pohvalu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.