Bošnjak pregazio Orlovik, Gradina iz Tešnja fantastična

Odigrano pet utakmica prvog kola A1 lige

Bošnjak pregazio Orlovik, Gradina iz Tešnja fantastična

Pet utakmica prvog kola košarkaške A1 lige odigrano je proteklog vikenda, a najubjedljiviju pobjedu ubilježili su košarkaši Bošnjaka. 

Bošnjak - Orlovik 100 : 68 

Odličan je bio Bošnjak protiv Orlovika i već nakon prvog poluvremena domaćin je riješio pitanje pobjednika. Najbolji u redovima domaćina bili su Amir Dovadžija i Sindis Demić, a odličnu partiju pružili su i Goran Perc, kao i Kenan Čajić, te Haris Hrgić. 

Gradina Tešanj - Brčko Distrikt 96 : 77

Gradina je na svom terenu bez većih problema slavila protiv Brčko Distrikta rezultatom 96:77. U jednom trenutku domaćin je vodio rezultatom 24:0, a prvu četvrtinu riješili su u svoju korist rezultatom 34:14. 

Ostali rezultati: 

Bihać - Play Off Igman 69:72
Vogošća - Gradina Srebrenik 76:74
Turbina - Promo Donji Vakuf 81:70

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti