Igokea u potrazi za novim pojačanjima

Žele što brže kompletirati tim

Igokea u potrazi za novim pojačanjima

Iako su tokom ljetnjeg perioda doveli nekolicinu igrača u svoje redove, Igokea iz Aleksandrovca nastoji da u skorije vrijeme još pojača poziciju krila, ali i da angažuje još jednog organizatora igre.

Trener Dragan Bajić trenutno može da računa na devetoricu igrača, a kako ističe ovaj 43-godišnji stručnjak, situacija bi trebala da bude nešto jasnija pred početak priprema koje su zakazane za 15. avgust.

"Do početka priprema tim će biti kompletiran i nećemo morati da uigravamo nove članove tokom zvaničnih mečeva", izjavio je Bajić.

Aleksandrovčani su već ugovorili nekoliko pripremnih utamica. Prvi meč Igokea će odigrati protiv sastava Kaknja 31. avgusta.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

'Igose' krajem septembra očekuju kvalfikacije za Ligu šampiona, a rival im je crnogorski Mornar. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi