Mahmutović: S Ivanovićem još ništa nije dogovoreno

Mahmutović o Ivanoviću

Mahmutović: S Ivanovićem još ništa nije dogovoreno

Midhat Šljivak

Stručni savjet Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine predložio je Duška Ivanovića za novog selektora košarkaške reprezentacije naše zemlje, ali dogovora s trofejnim crnogorskim stručnjakom još uvijek nema, iako su pojedini mediji prenijeli da je Ivanović već pristao da vodi bh. košarkaše.

Potvrdio je to za SportSport.ba generalni sekretar KSBiH Harun Mahmutović, koji je istakao kako pregovori traju, ali da još se uvijek ništa ne zna.

"Mogu vam samo potvrditi da smo još uvijek u pregovorima s Duškom Ivanovićem. Dok zvanično ne potpišemo ugovor, ništa se ne zna", kratko je prokomentarisao Mahmutović.

Sastanak Upravnog odbora KSBiH na kojem bi se trebalo saznati ime novog selektora biće održan sredinom januara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti