Sloboda ubjedljivo porazila Zrinjski

Mulaomerović ponosan na svoje igrače

U najboljoj utakmici sezone košarkaši tuzlanske Slobode ubjedljivo su porazili mostarski Zrinjski sa 97:68. Gledatelji su navijali za stoti poen, ali lopta nije htjela kroz mrežicu. 

"Ponosan sam kako smo večeras odigrali, jer je ova utakmica za nas došla u nezgodnom trenutku. Nisam očekivao da ćemo pobijediti sa ovakvom razlikom, ali svi su igrači obavili svoj dio zadatka. Ponosan sam na njih i to sam im rekao i u svlačionici", kaže Damir Mulaomerović, trener Slobode.

Slijedi Čelik?

"Isto tako teška, ali i bitna utakmica za nas. Nadamo se da ćemo napraviti break i doći do prve gostujuće pobjede. Ona nam je potrebna ako hoćemo u Ligu za prvaka", kaže Mulaomerović.

U njegovo ekipi blistao je Hasandić, ali su veoma značajnu ulogu odigrali Sarajlić, Tuljković, Petrić i Hrnčić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.