Nelson: Nismo zaslužili zvižduke navijača

Košarkaš Crvene zvezde nakon poraza od Cibone

Nelson: Nismo zaslužili zvižduke navijača

Košarkaš Crvene zvezde DeMarcus Nelson bio je razočaran zvižducima navijača nakon poraza od Cibone u polufinalu Jadranske lige u Beogradu 75:70.

"Razočaran sam reakcijom navijača koji su zviždali, mislim da to nismo zaslužili, jer smo igrali požrtvovano. Trebalo je da pokažu karakter onda kad nam nije išlo”, rekao je Amerikanac nakon teškog poraza.

"Možete da igrate dobro tokom cijele sezone, ali je sve stalo u jedan meč, ali takva su pravila. Nismo igrali dobro, moramo to da priznamo", kaže strijelac 12 poena u porazu Zvezde. 

"Nismo odradili dobar posao u odbrani, u napadu smo promašivali otvorene šuteve. Bili smo dobro pripremljeni, momci su naporno trenirali, ali nismo zaslužili pobjedu", kaže američki bek.

Crvena zvezda je ovim porazom ostala bez direktnog plasmana u Euroligu, pa će put u najjače evropsko klupsko takmičenje morati tražiti kroz kvalifikacije. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.