Petrović: Uz podršku s tribina do nove pobjede

BiH večeras protiv Holandije

Petrović: Uz podršku s tribina do nove pobjede

A. Beganović, foto: A. Balić

U okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras će u Skenderiji snage odmjeriti sa Holandijom.

Izabranici Ace Petrovića večeras će se pokušati iskupiti za sramotan poraz u Latviji. Holandiju su košarkaški Zmajević već savladali, no opuštanja ne smije biti jer sigurno i gosti još uvijek smatraju da se mogu dokopati smotre najboljih selekcija starog kontinenta.

Pobjeda u večerašnjem duelu Teletovića i društvo bi dovela na korak do Slovenije, a uoči meča selektor našeg nacionalnog tima Aco Petrović je izjavio:

"U prvom susretu smo savladali Holandiju. Imali smo i prednost od 30 razlike, no večeras nas očekuje sasvim drugačiji susret. Ne smijemo biti opušteni jer Haolnđani su nakon trijumfa nad Gruzijom i Rumunijom prepuni samopouzdanja. Moramo dati svoj maksimum i uz veliku podršku s tribina možemo doći do pobjede koja nam je prijeko potrebna."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.