Damir Mulaomerović, trener OKK Slobode

„Ponosan sam na sve što smo uradili ove sezone“

Iza Damira Mulaomerovića i OKK Slobode je debitantska sezona u elitnom rangu bh.košarke. Tuzlaci su se pobjedom nad Vardom 87:58 oprostili od vjernih navijača, a sezonu su okončali na četvrtoj poziciji. 

Tim iz Tuzle je bio najgledaniji u cijeloj ligi, a utakmice crveno-crnih posmatrao je veći broj gledatelja od svih drugih utakmica zajedno u ligi.

„Ponosan sam na sve što smo uradili ove sezone. Bilo je uspona i padova, ali na kraju moramo svi biti zadovoljni. Svi mi dobro znamo kako smo došli do ovoga i zaista čestitam svima na kraju“, kazao je Damir Mulaomerović, trener Slobode.

Tuzlanski košarkaši su aplauzima i ovacijama ispraćeni na odmor. Sezona za njih je okončana 29. marta i na parketu, u zvaničnim utakmicama, neće ih biti do oktobra.

„Smatram da je sezona prekratka. Mi ćemo pokušati premostiti ovu pauzu, ali definitivno možda su još dva kluba, pored ova četiri, trebala igrati Ligu za prvaka“, kaže Mulaomerović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti