Poznat spisak košarkaške U-20 reprezentacije BiH

Senad Muminović odabrao

Poznat spisak košarkaške U-20 reprezentacije BiH

Selektor U-20 reprezentacije Bosne i Hercegovine Senad Muminović objavio je spisak igrača na koje računa na Evropskom prvenstvu koje će se održati od 12. do 24. jula ove godine.

Na spisku se nalaze: Ivo Garić, Milan Lužajić, Mirza Velić, Amar Balić, Nedim Đedović, Armin Topić, Ibrahim Durmo, Haris Čurevac, Sandro Gačić, Edin Atić, Rijad Smajlović, Imran Polutak, Markus Lončar, Kenan Karahodžić, Fahrudin Mangafić i Enis Memić.

Na prvobitnom spisku bili su još Damir Hadžić i Đorđe Aleksić, koji se nisu mogli odazvati zbog privatnih obaveza odnosno povrede.

Okupljanje reprezentativaca zakazano je za 15. juni u Sarajevu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi