Todorovac: Pokazat ćemo da smo dostojni dresa Borca

OKK Borac traži slamku spasa

Todorovac: Pokazat ćemo da smo dostojni dresa Borca

D. Vejo

Košarkaši Borca prokockali su mnogo prilika do sada da jednom pobjedom sebi obezbjede opstanak u Prvoj ligi Republike Srpske. Posljednju šansu da sebi olakšaju život imat će ovog vikedna.

U okviru posljednjeg, 22. kola regularnog dijela lige oni će na svom parketu dočekati ekipu Slavije protiv koje će tražiti prijeko potrebnu pobjedu. 

"U ovaj susret moramo ući maksimalno ozbiljno. Imali smo dosta šansi da obezbjedimo opstanak ali smo ih prokockali. Imali smo problema sa povredama ali sve je uspješno sanirano. Slaviju ne smijemo potcjeniti iako oni nemaju niti jednu pobjedu. Sigurno da će imati motiv za pobjedu u Boriku, ali mi ćemo dokazati da smo dostojni dresa velikana kao što je Borac", kazao je za SportSport.ba plejmejker Banjalučana, Mirza Todorovac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi