Vujošević: Logično je da Beograd bude domaćin završnice

ABA liga

Vujošević: Logično je da Beograd bude domaćin završnice

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je da bi bilo logično da Beograd bude domaćin final foura ABA lige, ako crno-bijeli i Crvena zvezda izbore plasman na završni turnir regionalnog takmičenja.

"Ako dva predstavnika iz Beograda Partizan i Crevena zvezda budu učesnici završnog turnira, bilo bi logično da se to održi ovdje. U tom slučaju organizacija bi bila u saradnji dva kluba. Kvalitet života u tim danima u Beogradu bi bio povećan zbog mogućnost gledanja takvih utakmica, a i šanse oba kluba bi bile veće za plasman u Euroligu", rekao je Vujošević na konferenciji za novinare u Pioniru.

Crno-bijeli trenutno zauzimaju treće mesto Jadranske lige sa skorom 12-6, a u nedelju ih očekuje težak meč, kada u 19. kolu gostuju ekipi Radničkog iz Kragujevca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.