Zmaj produžio ugovor, i u budućnosti će nositi "tri pruge"

Pjanić i Adidas nastavljaju saradnju

Zmaj produžio ugovor, i u budućnosti će nositi "tri pruge"

Od prošlog ljeta fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine oblači jedan od najugledniji i najprestižniji sportskih modnih marki, njemačka kompanija Adidas.

Zmajevi su upravo u opremi ove poznate robne marke debitovali na Svjetskom prvenstvu, a pored činjenice da sve selekcije naše domovine nose opremu sa "tri pruge", Adidas i sa nekolicinom naših reprezentativac ima ugovore prema kojem pojedini izabranici Mehmeda Baždarevića nose kopačke kultnog sportskog, ali i fudbalskog brenda.

Jedan od njih je svakako i Miralem Pjanić, a veznjak Rome i našeg nacionalnog tima danas je pute svojih zvaničnih profila na društvenim mrežama objavio kako je produžio saradnju sa Adidasom.

Iako su pojedinosti i detalji novog ugovora između Adidasa i Malog princa poslovna tajna Pjanić je na zvaničnim profilima društvenih mreža napisao: 

"Ponosan sam što nastavljam saradnju sa Adidasom. Uvijek sam nosio tri pruge. Uvijek!"

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.