Ben Arfa otkrio ime kluba koji mu je već poslao ponudu

Ostaje u Francuskoj?

Ben Arfa otkrio ime kluba koji mu je već poslao ponudu

Fudbaler Nice Hatem Ben Arfa je u ovoj sezoni podsjetio na najbolje dane svoje karijere, kada je važio za jednog od najtalentovanijih fudbalera u Francuskoj.

Ben Arfa je postigao 18 pogodaka za Nicu u kojoj su izuzetno zadovoljni njegovim igrama i učinkom, ali dvije strane još uvijek nisu potpisale novi ugovor.

Sve su prilike da se nekadašnji reprezentativac Francuske neće dugo zadržati u sadašnjem klubu, a za tamošnje medije je dao zanimljivu izjavu u kojoj je otkrio koliko ga klubova želi.

"Želi me 18 klubova, ali sam skratio tu listu na tri tima. Odabrat ću jedan od njih. Mogu otkriti da je jednu ponudu poslao Lyon, koji je ozbiljno zainteresovan za mene i ne bih imao ništa protiv povratka u taj klub. Ovo je za mene izuzetno važna odluka koju trebam donijeti i mnogo ću razmisliti o svemu", rekao je Ben Arfa.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ben Arfa se već neko vrijeme dovodi čak i sa prelaskom u slavnu Barcelonu, ali te špekulacije nije želio komentarisati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi