Bomba u Udinama: Pogledajte eurogol Pjanića

Novi gol bh. reprezentativca

Bomba u Udinama: Pogledajte eurogol Pjanića

Nakon gola Sportingu iz Lisabona u srijedu navečer, Pjanić je danas postigao još jedan fantastičan pogodak, ovoga puta u Seriji A.

Juventus je kao gost savladao Udinese sa 6:2, a Pjanić je u sudijskoj nadoknadi sa velike distance sjajnim golom postavio konačan rezultat utakmice.

Za Pjanića je ovo bio drugi gol u ovoj sezoni Serije A, a na putu ka golu lopta je okrznula jednog fudbalera Udinesea te završila u mreži.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi