City odbio 22 miliona eura od Arsenala za Džeku

Vrući posljednji dan prelaznog roka

City odbio 22 miliona eura od Arsenala za Džeku

Kako tvrde engleski mediji, Manchester City odbio je ponudu od 22 miliona eura koliko je Arsenal ponudio za Edina Džeku.

Menadžer Arsenala Arsene Wenger ovog je ljeta izgubio svog prvog napadača Robina van Persiea, te je posljednjeg dana prelaznog roka pokušao na Emirates dovesti jednog klasnog napadača.

Napadač fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko navodno se nalazio u vrhu liste želja Arsenala, koji je za njega Manchester Cityu ponudio 22 miliona eura i Maroune Chamakha, ali je aktuelni prvak Engleske tu ponudu odbio.

Ipak, Wenger bi tokom dana mogao ponovo pokušati, navode mediji u Engleskoj, te bi u ponudu mogao uključiti Thea Walcotta, koji je odbio produžiti ugovor sa Arsenalom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.