"Engleski ne znam, tako da Guardiolu ništa nisam razumio"

Iskrena izjava Nolita nakon poraza

"Engleski ne znam, tako da Guardiolu ništa nisam razumio"

Fudbaleri Manchester Cityja poraženi su sinoć na stadionu Camp Nou od Barcelone sa uvjerljivh 4:0 u okviru 3. kola grupne faze Lige šampiona.

Veoma zanimljivu, ali i iskrenu izjavu nakon meča dao je španski krilni napadač iz redova Manchester Cityja, Nolito, koji je rekao da nije razumio šta je Guardiola rekao njemu i saigračima nakon meča.

"Kada je u pitanju moj engleski, još uvijek sam malo loš. Dakle, nisam baš uspio da razumijem Guardiolu šta nam je rekao nakon meča. Bila je to vrlo teška utakmica, ali moramo nastaviti dalje. Oni nisu zaslužili pobjedu od 4:0", rekao je Nolito.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjetimo da će City imati priliku za revanš već za dvije sedmice kada Barcelona gostuje na Etihadu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi