Falcao dolazi u Manchester United na posudbu

Kolumbijac na korak od Old Trafforda

Falcao dolazi u Manchester United na posudbu

Manchester United je na korak od senzacionalnog transfera, Kolumbijac Radamel Falcao po svemu sudeći naredne sezone igrat će na Old Traffordu. 

Fudbaler koji je prošle sezone u senzacionalnom transferu pojačao Monaco karijeru će nastaviti u redovima Manchester Uniteda prenose mediji na Otoku. 

Mediji prenose da će Falcao privatnim avionom stići u Manchester na jednogodišnju posudbu, a presudila je želja za nastupom u Premiershipu. United je podsjetimo napustio Meksikanac Javier Hernandez.  

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.