Gabi: Željeli smo pobjedu od prve minute

Kapiten Atletico Madrid neće igrati u revanšu

Gabi: Željeli smo pobjedu od prve minute

Atletico Madrid nije uspio slaviti večeras na svom Vicente Calderonu protiv Chelseaja u prvom susretu polufinala Lige prvaka. Susret je završen rezultatom 0:0. 

Kapiten Atletico Madrida Gabi neće po dobrom pamtiti večerašnji duel. Osim što njegova ekipa nije uspjela slaviti protiv Chelseaja, Gabi je dobio i žuti karton zbog kojeg neće igrati u revanš susretu na Stamford Bridgeu. 

"Željeli smo pobjedu od prve minute i zaista smo vjerovali da možemo do nje doći. Ipak susret smo završili u lošem raspoloženju. Znali smo da Chelsea u završnici neće primiti pogodak," rekao je Gabi nakon utakmice sa ekipom iz Londona. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.