Golman Kipra predvodi idealan tim prvog kola kvalifikacija

Dugo ćemo ga pamtiti

Golman Kipra predvodi idealan tim prvog kola kvalifikacija

Idealni tim prvog kola kvalifikacija na našu žalost započinje od Kipra. Junak sinoćnje utakmice koji je odbranio nekoliko neugodnih udaraca naših napadača uz odbranjeni jedanaesterac je golman Kipra Antonis Georgallides

Golman Kiprana zauzeo je mjesto u najboljem timu prvog kola kvalifikacija u izboru portal Goal.com. U odbrani su Islanđanin Bjarnason, Sergio Ramos, Albanac Mavraj i Leighton Baines.

U veznom redu su, Luka Modrić iz Hrvatske, McGeady iz Irske, Švicarac Xhaka te Škotlanđanin Anya. U napadu su Thomas Müller i čudesni Robert Lewandowski koji je postigao četiri gola novajliji Gibraltaru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti