HSV zainteresovan za Misimovića

Očekuje se ponuda

HSV zainteresovan za Misimovića

A. Haznadarević

Naš reprezentativac Zvjezdan Misimović, mogao bi se vrlo brzo vratiti u Bundesligu, ito u redove Hamburga.

Prema pisanju svjetskih medija, naš plejmejker se nalazi na vrhu liste želja trenera ovog Bundesligaša Thorstena Finka, ito prije svega zbog prilično niske cijene za koju bi mogli dobiti u Bundesligi već dokazanog veznjaka.

"Znamo da je Hamburg zainteresovan za Zvjezdana, ali mi još uvijek nismo dobili konkretnu ponudu", izjavio je izvor blizak klubu za Life Sports.

Navodno, njemački klub je za ovaj transfer pripremio četiri miliona eura, a još uvijek je pitanje da li će uprava moskovskog Dinama pristati na tu cifru:

"Ja samo mogu reći da bi četiri miliona bila mali iznos, te da naš menadžment ne bi bio zadovoljan s takvom ponudom ovog ljeta", zaključio je neimenovani izvor.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti