Iz drugog ugla: Ovako je Evra 'zakuhao' sa navijačima

Rijetko viđene scene

Iz drugog ugla: Ovako je Evra 'zakuhao' sa navijačima

Iskusni fudbaler Marseillea Patrice Evra večeras je napravio nevjerovatan potez uoči početka utakmice protiv Victorije Guimaraes.

U trenucima dok se zagrijavao sa saigračima, nekolicina navijača Marseillea je sa tribina dobacivala francuskom fudbaleru koji se odlučio obračunati s njima. 

Najnoviji snimak koji se pojavio na društvenim mrežama pokazuje kako je incident počeo i kako je došlo do naguravanja Evre sa navijačima, nakon čega je fudbaler Marseillea udario jednog od njih nogom u glavu, high-kickom u stilu MMA boraca.

Iako još uvijek nije poznat tačan razlog, špekuliše se da su navijači Marseillea poručili Evri da se više fokusira na fudbal, a manje na društvene mreže, dok neki mediji pišu da je bilo i rasističkih povika. 

Epilog svega je crveni karton i isključenje Patricea Evre, čime je Francuz postao prvi igrač u historiji Evropske lige koji je na taj način završio utakmicu prije nego što je ona i počela.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti