Jasmin Fejzić i Aalen ponovo poraženi

Njemačka Cvajta

Jasmin Fejzić i Aalen ponovo poraženi

Aalen našeg Jasmina fejzića igra u lošoj formi. Već pet utakmica u nizu klub našeg reprezentativnog golmana ne zna za trijumf, a posljednji u nizu poraza nanio im je večeras Erzgebrizge Aue.

Konačan rezultat glasio je 1:0. Jedini pogodak na utakmici postigao je Muller petnaest minuta prije kraja. Jasmin Fejzić na golu Aalena stajao je svih 90 minuta. Aalen je sa utakmicom više samo jedno mjesto iznad zone ispadanja. Na kontu ima šest bodova iz osam mečeva.

Eintracht Braunschweig je kod kuće bio bolji od Sandhjausena sa 2:1. Poveli su domaći preko Kessela, a prednost je uduplao Bakenga. Konačnih 2:1 u sudijskoj nadoknadi iz penala je postavio Wooten. Damir Vrančić nije konkurisao za tim Braunschweiga.

1860 Munchen golovima Otokiea i Sancheza porazio je Gr. Furth sa 2:0. Asim Zec u gostujućem timu nije konkurisao z ameč.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.